Opinie o nas (4)

Komentarze wystawione przez naszych Klientów:

Lp. Data Imię, ocena Opis
2041 28-11-2014 Dariusz, Ocena: 5 Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, ekspresowa wysyłka. Polecam!
2040 24-11-2014 Hanna, Ocena: 5 Jestem zadowolona z usługi, następnego dnia po zamówieniu- niedziela!- towar był do odebrania w paczkomacie
2039 13-11-2014 Stanisław, Ocena: tak jestem zadowolony
2038 13-11-2014 Agnieszka, Ocena: 5 Polecam ! Super sklep, towar zgodny z zamówieniem, bardzo miła, profesjonalna i uczciwa obsługa. Jestem bardzo zadowolona.
2037 14-10-2014 Edyta, Ocena: 5 "Jestem bardzo zadowolona z zakupów w ""Sekretach Zdrowia"", wszystko sprawnie, miły kontakt, szczerze wszystkim polecam! ;)"
2036 14-10-2014 Kenez, Ocena: 5 Profesjonalnie i nadspodziewanie szybko
2035 7-10-2014 Grzegorz, Ocena: 5 Przesyłka w sposób bardzo sprawny, z zawartością nienaruszoną do klienta dostarczona.
Opinia pozytywna jak nabardziej
2034 6-10-2014 Iwona, Ocena: 5 szybko i sprawnie
2033 22-09-2014 Paulina, Ocena: 5 Duzy wybor produktow, bardzo dobry kontakt, szybka wysylka, naprawde serdecznie polecam!!
2032 18-09-2014 Artur, Ocena: 5 wszystko OK
2031 15-09-2014 Alicja, Ocena: 5 transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
2030 5-09-2014 Magdalena, Ocena: 5 Z przyjemnością będę odwiedzać Pana sklep - Sekrety Zdrowia, a także polecać go znajomym.
Jestem bardzo zadowolona
z zamówionych i otrzymanych artykułów. Przesyłka została zrealizowana szybko, paczka była solidnie zapakowana , a dostarczony komplet: książka i bańki lecznicze dokładnie takie jak prezentowane na stronie Sekretów Zdrowia.
Książka jest rewelacyjna, a bańki są lekkie i mają bardzo ładny kształt - aż chce się stosować :-)
Dodatkowo dziękuję za systematycznie wysyłane mailem informacje, dzięki czemu wiedziałam na jakim etapie jest realizacja mojego zamówienia.
Nie bez znaczenia dla kupującego jest także dobrze zaprojektowana strona www, na której łatwo przegląda się ofertę i dokonuje zakupu.
Dobra robota !!!
Tak trzymać :-)
2029 1-09-2014 Renata, Ocena: 5 Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko, z miłą obsługą. Polecam!
2028 1-09-2014 Izabela, Ocena: 5 Wszystko godne polecenia - towar i obsługa. Pozdrawiam!
2027 25-08-2014 Ola, Ocena: 5 Wszystko super
2026 17-08-2014 Anna, Ocena: 5 szybka dostawa,zgodne z opisem
2025 14-08-2014 MaĹ‚gorzata, Ocena: 4 Błyskawiczna wysyłka, częste powiadomienia o statusie realizacji.
Ocena 4 tylko z powodu innych opakowań różniących się w aukcji.
2024 12-08-2014 Kamila, Ocena: 5 Gorąco polecam
2023 12-08-2014 Marta, Ocena: 5 Polecam :) bezproblemowa i szybka dostawa :)
2022 23-07-2014 Katie, Ocena: 5 Bardzo dziękuję za przemiłą transakcję i ekspresową wysyłkę. Z czystym sumieniem polecam Sprzedawcę wszystkim i pozdrawiam :))))))))))))))))))))))))))
2021 23-07-2014 Ókasz, Ocena: 5 Szybko sprawnie - towar zgodny z opisem POLeCAM ! :)
2020 22-07-2014 Barbara, Ocena: 5 Sprawna obsługa, dobry i symapatyczny kontakt ze sprzedającym, zakupiony towar spełnił moje oczekiwania. Polecam :-)
2019 22-07-2014 Dominika, Ocena: 5 Szybkie i sprawne zakupy :) Błyskawiczna wysyłka, częste powiadomienia o statusie realizacji. No i są, gdzie indziej trudno dostępne, kadzidełka ABSYNT :)) POLECAM ten sklep!
2018 8-07-2014 JarosĹ‚aw, Ocena: 5 jakość, cena, kontakt, wszystko na najwyższym poziomie, polecam i sam na pewno wrócę
2017 7-07-2014 Martyna, Ocena: 5 Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, ekspresowa wysyłka. Polecam!
2016 30-06-2014 Monika, Ocena: 5 Polecam. Świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem. Fajny sklep :)
2015 30-06-2014 Julita, Ocena: 5 Sklep godny polecenia,przesyłka zgodna z zamówieniem.
2014 30-06-2014 Artur, Ocena: 5 Wszystko w jak najlepszym porządku!
2013 20-06-2014 Beata Polke, Ocena: 5 SZYBKO, PROSTO, BEZPROBLEMOWO, POLECAM
2012 12-06-2014 Jacek, Ocena: 4 Ocena 4 tylko z powodu innych opakowań różniących się w aukcji,ale ogólnie ok.
2011 12-06-2014 Barbara, Ocena: 5 Dobry kontakt,sprawnie i wszystko zgodne z opisem.Polecam
2010 12-06-2014 Artur, Ocena: 5 Jestem bqrdzo zadowolony z obsługi jak i z towaru. Dziekuję i pozdrawiam.
2009 12-06-2014 Grażyna, Ocena: 5 Firma solidna, godna polecenia. Mam zaufanie, bo korzystałam z koleżanką z zakupu już kilka lat temu. Wszystko działa jak w zegarku. Jedyny mankament to to, że brak było asortymentu przez kilka dni i moja poduszka gryczana na Dzień Dziecka dotarła z opóźnieniem. Ale to ja powinnam po prostu wcześniej złożyć zamówienie.
2008 29-05-2014 Bogdan Czerwinski, Ocena: 5 Szybko sprawnie sympatycznie Polecam w ciemno
2007 26-05-2014 Andrzej Krzyżanek, Ocena: 4 Obsługa szybka i bez zarzutu. Sam produkt OK, aczkolwiek byłby bardziej wygodny w używaniu, gdyby miał jakiś elastyczny ściągacz. Same rzepy nie wystarczają - zsuwa się z przedramienia i trzeba ciągle poprawiać.
2006 25-05-2014 Ewa, Ocena: 4 jeśli chodzi o szybkość reakcji sklepu to była natychmiastowa.w ciągu dwóch dni dostawa, oczywiście towary zgadzały się z zamówieniem . Tylko towar pokazany na stronie internetowej odrobinę mniejszy wymiar niz się spodziewałam - chodzi o woreczki z gorczyca. Ale cena absolutnie rewelacyjna
2005 19-05-2014 Kazimierz, Ocena: 5 Profesjonalne podejście do klienta, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam.
2004 19-05-2014 Wioleta, Ocena: 5 Sklep godny polecenia- obsługa bez zarzutu- szybka dostawa
2003 15-05-2014 Mariola, Ocena: 5 Towar zgodny z opisem.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.Szybka przesyłka.Polecam
2002 15-05-2014 Anna, Ocena: 4 Ogólnie jestem zadowolona. Jedna uwaga taka, że zamiast kadzidełek stożkowych dostałam sześciokątne, ale o tym samym zapachu co zamówione :)
2001 13-05-2014 Maciej, Ocena: dobra szybka fachowa obsługa dziękuje i polecam
2000 12-05-2014 Magdalena, Ocena: 5 Perfekcyjna transakcja! Bardzo szybka przesyłka, towar starannie zabezpieczony przed uszkodzeniem, uprzejma i profesjonalna obsługa. POLECAM
1999 11-05-2014 Jacek, Ocena: 5 Polecam. Bardzo szybka realizacja zamówienia!
1998 7-05-2014 Magdalena, Ocena: 5 polecam bardzo miła i szybka obsługa
1997 2-05-2014 Anna, Ocena: Jestem bardzo zadowolona z obsługi , przesyłki i życzę dużo dobrych klientów. Pozdrawiam . Anna O.
1996 17-04-2014 Jolanta, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Towar zgodnie z opisem, miły kontakt, transakcja super szybka. Dziękuję.
1995 9-04-2014 Iwona, Ocena: Sprzedawca godny zaufania, towar dotarł bardzo szybko i zgodny z opisem. Polecam!!!
1994 31-03-2014 Marta, Ocena: 5 Przesyłka dotarła do mnie z prędkością światła :). Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam wszystkim.
Pozdrawiam
Marta
1993 31-03-2014 Jan, Ocena: 5 Witam!
jestem zadowolony z zakupu i całej transakcji.
Pozdrawiam
1992 26-03-2014 Dawid, Ocena: 5 Szybko, sprawnie profesjonalnie POLECAM!
1991 26-03-2014 Helena, Ocena: 5 Bardzo uprzejma i profesjonalna obsługa.Jestem zadowolona z zakupu i na pewno jeszcze nie raz będę korzystała z oferty Sekretów Zdrowia.Polecam gorąco.
1990 26-03-2014 Ryszard, Ocena: 5 Wzorowy sprzedawca. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Towar zgodny z opisem. 100% satysfakcji. Dziękuję
1989 26-03-2014 Roman Gędźba, Ocena: 5 Szybko, miło i sympatycznie
1988 24-03-2014 PaweĹ‚, Ocena: 5 polecam wszystko porfesjonalnie zapakowane i szybko wysłane
1987 21-03-2014 Monika, Ocena: 5 "Jestem bardzo zadowolona😊 gorąco polecam. Wspaniała współpraca!!! Super produkty."
1986 19-03-2014 Zbigniew, Ocena: Bardzo dziękuję za szybką dostawę.
Pozdrawiam
1985 18-03-2014 PrzemysĹ‚aw, Ocena: 5 Szybka i miła obsługa, towar jak najbardziej Ok, Polecam
1984 11-03-2014 Magdalena, Ocena: 5 Transakcja przeprowadzona pozytywnie. Polecam!
1983 11-03-2014 Izabela, Ocena: 5 "Sklep “Sekrety Zdrowia” jest godny polecenia. Obsługa na profesjonalnym poziomie , szybka realizacja i doskonały kontakt . Brawo!"
1982 11-03-2014 Nika0515, Ocena: 5 Bardzo sprawna i miła obsługa. Polecam.
1981 10-03-2014 Anna, Ocena: 5 Wyjątkowo szybkie i sprawne zakupy. Forma przesyłki e-paczka to strzał w dziesiątkę a produkty proponowane w sklepie mają korzystną cenę. Bardzo dziękuję!
1980 10-03-2014 Krzysztof, Ocena: 5 wszystko Ok. towar zgodny z opisem .
szybka przesyłka.
1979 10-03-2014 Przemysław, Ocena: 5 Ok. Szybko i sprawnie.
1978 6-03-2014 Maciej, Ocena: 5 Zamówienie i realizacja bezproblemowa. Polecam
1977 28-02-2014 Ĺukasz, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolony
1976 26-02-2014 Grażyna, Ocena: 5 Dziękuję,za sprawną i miłą obsługę
1975 17-02-2014 Anna, Ocena: 5 Szybka dostawa, wszystko w porządku, polecam!
1974 16-02-2014 Anna, Ocena: 5 Szybko, solidnie - miły kontakt, wszystko zgodnie z zamówieniem
Polecam
1973 14-02-2014 Elżbieta S., Ocena: 5 Transakcja przebiegła sprawnie i pomyślnie. Dziękuję!
1972 13-02-2014 Magdalena, Ocena: 5 Szybka c dostawa, towar świetnie zabezpieczony. Polecam
1971 12-02-2014 Jacek, Ocena: 5 Wszystko idealnie! Dziękuję i polecam wszystkim!!
1970 2-02-2014 Monika, Ocena: 5 Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i sprawnie. Sama przyjemność.
1969 30-01-2014 bozena016, Ocena: 5 Miła i fachowa obsługa.Szczerze polecam!!!!
1968 29-01-2014 Inga, Ocena: 5 Wszystko odbyło się bez problemów.
1967 29-01-2014 Jolanta, Ocena: 5 szybko, sprawnie, bardzo dobrej jakości towar
1966 28-01-2014 Joanna, Ocena: 5 Kiełki już są! I na pewno będzie smacznie.
1965 27-01-2014 Joanna, Ocena: 5 hodowla kiełków już założona, napewno jeszcze skorzystam z waszego sklepu
1964 23-01-2014 Radoslaw, Ocena: 5 wszystko ok. polecam.
1963 19-01-2014 Barbara, Ocena: Barbara, ocena: (5) Nd., 19-01-2014
Przemiły kontakt, szybka dostawa i zainteresowanie klientem. Składam jeszcze jedno zamówienie dla koleżanki - kiełkownica i nasiona, i oczywiście dla siebie kolejne torebeczki z nasionami - bo kiełki są przepyszne!!!
1962 16-01-2014 Józef, Ocena: 5 Dobry kontakt, miła obsługa, szybka wysyłka
1961 15-01-2014 Gerard, Ocena: 5 Szybka realizacja zamówienia, przystępne ceny, dobry kontakt
1960 15-01-2014 Klaudia, Ocena: gorąco polecam allegrowicza i produkty, którymi handluje
1959 13-01-2014 Lucyna, Ocena: 5 Szybka, sprawna obsługa. Polecam serdecznie
1958 13-01-2014 Mateusz, Ocena: 5 Wszystko zgodne z opisem na stronie, szybka dostawa i dobry produkt. POLECAM
1957 13-01-2014 Mateusz, Ocena: 5 Wszystko zgodne z opisem na stronie, szybka dostawa i dobry produkt. POLECAM
1956 10-01-2014 Anna, Ocena: 5 Szybka, profesjonalna obsługa, miły kontakt.
1955 10-01-2014 Kinga, Ocena: 4 kontakt super produkt super tylko dostawa trochę długo trwała ale i tak jestem zadowolona POLECAM
1954 9-01-2014 Joanna, Ocena: 5 realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, bez zastrzeżeń
1953 9-01-2014 Leszek, Ocena: 5 Polecam.
Zamawiany towar zgodny z opisem. Przesyłka dobrze zabezpieczona.
1952 9-01-2014 Leszek, Ocena: 5 Polecam.
Zamawiany towar zgodny z opisem. Przesyłka dobrze zabezpieczona.
1951 7-01-2014 Emil, Ocena: Ocena 5 "Treść książki jest zgodna z moją wiedzą na ten temat. Jestem wieloletnim niezawodowym stawiającym bańki w moim bliskim otoczeniu. Nauczyłem moje córki i wnuków techniki stawiania zwykłych baniek ogniowych. Mam do autorki książki niewielkie uwagi do treści sposób stawiania baniek ogniowych. Moje uwagi dotyczą organizacji stanowiska pracy podczas stawiania. Moje wnioski dotyczą zmniejszenia ryzyka zaistnienia pożaru, spowodowanie poparzenia pacjenta oraz zmniejszenia stawiającemu bańki stresu spowodowanego pożarem i poparzeniem. Poza tym książka pt. ""Sztuka stawiania baniek"" jest bardzo przydatna dla wszystkich którzy chcą bańki stawiać a jeszcze nie umieją. Jednak nie zalecam tego robić w sposób jaki jest opisany w książce. Do innych treści uwag negatywnych nie mam. Emil Korzeniowski"
1950 31-12-2013 Tomasz, Ocena: 5 Bardzo dobry kontakt na linii sprzedawca-kupujący. Szybka realizacja zamówienia. Towar w 100% zgodny z opisem. Pozdrawiam i życzę sukcesów w 2014 roku.
1949 31-12-2013 Piotr, Ocena: 5 Bardzo dobra obsługa. Wszystko zgodnie z zamówieniem i błyskawiczna przesyłka. Pozdrawiam i polecam
1948 30-12-2013 Mikołaj, Ocena: 5 Profesjonalna i ekspresowa obsługa
1947 30-12-2013 Emilia, Ocena: 5 towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka.
1946 30-12-2013 MaĹ‚gorzata, Ocena: 5 miła i szybka obsługa.
1945 30-12-2013 BoĹźenna, Ocena: 5 Bardzo szybka i perfekcyjna obsługa polecam Bożenna
1944 8-12-2013 Danka, Ocena: 5 Jestem pozytywnie zaskoczona, bardzo szybki kontakt, bardzo dobre merytoryczne przygotowanie. Ponadto sprzedający dużo uwagi przykłada do zabezpiecznia towaru w transporcie. Moim zdaniem bardzo dobry sprzedawca, oby tak dalej.
Pozdrowienia.
1943 7-12-2013 Wojciech, Ocena: 5 sklep w porządku
1942 3-12-2013 Tymoteusz, Ocena: 5 Idealna transakcja !
1941 2-12-2013 Aneta, Ocena: 5 Fachowa obsługa. Szybka transakcja. Towar przyszedł bez uszkodzeń. Polecam
1940 2-12-2013 Maria, Ocena: 2 Witam
Jak wczesniej pisałam z dostawy byłam zadowolona ale niestety co do jakości towaryu to niestety nie.
A mianowicie nasiona faceli, wiesiołka, szpinaku,kozieradki i roszponka są niestety marnej jakości. Mogę jeszcze dodać że nasionka uprawiam już od 3 lat i mam ogólną wiedze jak to robić. pozdrawiam
1939 27-11-2013 Jacek, Ocena: 5 Szybka i sprawna obsługa.Polecam.
1938 26-11-2013 Edyta, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Szybka i bez komplikacji. Jedyny problem, to administratorzy Allegro, wprowadzajacy w blad odnosnie ceny przesylki, co utrudnia zycie tak Sprzedajacemu, jak i kupujacym.
1937 26-11-2013 Anna, Ocena: 5 "Witam, z ogromną przyjemnością chciałabym polecić sklep ""sekrety zdrowia""
Towar zgodny z opisem. Złożyłam zamówienie, a następnego dnia paczka już na mnie czekała w domu :) Byłam bardzo mile zaskoczona, dziś zjadłam pierwsze kiełki, przepyszne :)
pozdrawiam i polecam na 100%"
1936 26-11-2013 Patrycja, Ocena: 5 Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, super kontakt. Ogólnie !!!POZYTYW!!!
1935 25-11-2013 Kamil, Ocena: 5 Sprzedawca godny polecenia. Przesyłka błyskawiczna a towar zgodny z opisem.
1934 22-11-2013 Krzysztof, Ocena: 5 Obsługa błyskawiczna a towar zgodny z opisem.
1933 19-11-2013 Maciej, Ocena: 5 Wszystko sprawnie, towar zgodny z opisem, miły kontakt. Dziękuję i pozdrawiam!
1932 17-11-2013 Krystyna, Ocena: 5 Bardzo miła i szybka obsługa
Informacje dotyczace przesyłki przekazywane na bieżaco sms-em i mailem.
Dziekuję bardzo ,polecam
1931 12-11-2013 Paweł, Ocena: 5 Zakupy pewne i szybkie. Polecam :)
1930 12-11-2013 Beata, Ocena: 5 Wszystko dobrze - polecam
1929 11-11-2013 Marta, Ocena: 5 Szczerze polecam sklep Sekrety Zdrowia. Dobry kontakt, wspaniała obsługa i szybka wysyłka towaru :)
1928 6-11-2013 Katarzyna, Ocena: Transakcja przebiegła pomyślnie, towar dobrej jakości i zgodny z opisem, szybka wysyłka. POLECAM
1927 6-11-2013 Milka107, Ocena: 5 Super sklep ! Bardzo profesjonalna obsługa, rzeczowa informacja na każdym etapie realizacji zamówienia. Bardzo gorąco polecam - czysta przyjemność robienia zakupów :-)
1926 4-11-2013 Lucyna, Ocena: 5 Jestem zadowolona i bardziej wypoczęta rano pozdrawiam i dziękuję.
1925 4-11-2013 Dagmara, Ocena: 5 Szczerze polecam! Natychmiastowa przesyłka!Rewelacja!
1924 4-11-2013 Joanna, Ocena: 5 Gorąco polecam sklep. Bardzo dobry kontakt, informacja o stanie przesyłki. Towar super zapakowany - dotarł bez uszczerbku. Szybka wysyłka. Pełne zadowolenie. Dziękuję
1923 22-10-2013 Danuta, Ocena: 5 Uprzejma i fachowa obsługa. Polecam serdecznie :)
1922 20-10-2013 MichaĹ‚, Ocena: 5 Polecam sklep. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Ja znalazłem fajną pastę do zębów Dabur.
1921 18-10-2013 Katarzyna, Ocena: 5 zamówienie zostało zrealizowane bez żadnych zastrzeżeń - przesyłka dotarła szybko w bardzo dobrym stanie. jestem bardzo zadowolona z zakupu i realizacji mojego zamówienia
1920 18-10-2013 Andrzej, Ocena: 5 Sprawna odsluga l dostawa
1919 7-10-2013 Adam, Ocena: 5 Towar zgodnie z zamówieniem, szybka wysyłka Polecam
1918 3-10-2013 Aleksander, Ocena: 5 Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko jak najbardziej profesjonalnie i bez problemów. Gorąco polecam!
1917 3-10-2013 ZanetaP, Ocena: 5 Bardzo profesjonalna firma, godna polecenia. Świetny kontakt, dobra cena i szybka wysyłka. Pozdrawiam
1916 3-10-2013 Mirosław Mędrek, Ocena: na piątkę Szybkie załatwienie sprawy.
Tak trzymaj!
1915 25-09-2013 Ewelina, Ocena: 5 "Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Waszym sklepie! ;) produkty bardzo wysokiej jakości, zawsze dostarczane na czas i co bardzo sobie cenię...ten czas dopasowany do moich potrzeb ;) starsza Pani w Katowicach bardzo sympatyczna, uprzejma i zawsze dorzuci jakiś prezent-niespodziankę :) fajnie, że jesteście tak blisko ;)"
1914 18-09-2013 Piotr, Ocena: 5 Goraco polecam wszystkim przyszlym klientom, towar zgodny z opisem bardzop dobrej jakosci, wysylka expresowaa!!!, zycze wszystkiego najlepszego wszystkim osobom z tego portalu, pozdrawiam
Keller Piotr
1913 11-09-2013 Michał, Ocena: 5 wszystko ok polecam
1912 26-08-2013 Anna, Ocena: 5 Okulary doszły szybko, jestem zadowolona z zakupu.
1911 26-08-2013 Igor, Ocena: 5 "Firma ""Sekrety Zdrowia"" bardzo szybko zrealizowała moje zamówienie, bez ukrytych kosztów czy innych niemiłych niespodzianek. Towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim."
1910 5-08-2013 Anna, Ocena: 5 Świetny kontakt, ekspresowa przesyłka, towar w 100% odpowiadał opisowi. Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1909 5-08-2013 Piotr, Ocena: 5 Pełen profesjonalizm. Dokładnie wiem o każdym etapie mojego zlecenia, bardzo szybka wysyłka, wszystko zapakowane jak należy itp. Naprawdę warto!
1908 4-08-2013 Maria, Ocena: 5 zawartość zgodna z zamówieniem, krótki termin realizacji, bardzo wygodna dla mnie e-przesyłka
pozdrawiam
1907 4-08-2013 Maria, Ocena: 5 zawartość zgodna z zamówieniem, krótki termin realizacji, bardzo wygodna dla mnie e-przesyłka
pozdrawiam
1906 30-07-2013 Elżbieta Markiewicz, Ocena: 5 Dziękuję za dobry kontakt i szybką dostawę.
Pozdrawiam Elżbieta Markiewicz.
1905 30-07-2013 Mirosław, Ocena: 5 Nie mam zastrzeżeń do obsługi klienta.
1904 30-07-2013 Szymon, Ocena: 5 Brawo!
Klient jest poinformowany, doceniony i zadowolony. Dziękuję
1903 25-07-2013 Monika, Ocena: 5 Miły kontakt , szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. POLECAM
1902 23-07-2013 Barnaba, Ocena: 5 Wszystko świetnie , polecam.
1901 22-07-2013 Barbara, Ocena: 5 Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem, jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie.
1900 11-07-2013 Zyta, Ocena: 5 Polecam, sprawna przesyłka, kiełki rosną, więc urządzenie zdaje egzamin, teraz tylko czekać na degustację.
1899 8-07-2013 Tomasz, Ocena: 5 Wszystko super na najwyższym poziomie.
1898 2-07-2013 Izabela, Ocena: 5 jestem w pełni zadowolona z zakupu
1897 1-07-2013 Ewelina, Ocena: 5 Wszystko w najlepszym porządku.Polecam.
1896 26-06-2013 Robert, Ocena: 5 Czas realizacji, jakość towarów - bez zarzutu!
1895 22-06-2013 ZdzisĹ‚aw, Ocena: 5 Bardzo profesjonalna obsługa,towar zgodny z opisem,polecam wszystkim
1894 17-06-2013 Anna, Ocena: 5 Pozytywnie oceniam transakcję
1893 17-06-2013 Monika, Ocena: 5 Rzetelny sprzedawca. Cała transakcja zrealizowana szybko i sprawnie.
1892 11-06-2013 Adam, Ocena: 5 Polecam. Sprawna i profesjonalna obsługa. Wszystko zgodne z zamówieniem.
1891 7-06-2013 Zbigniew, Ocena: 5 polecam bardzo ten sklep,szybka przesyłka,pełna informacja o niej-pozdrawiam.
1890 4-06-2013 ŁUKASZ sIWCZYK, Ocena: 5 Rewelacyjny Sprzedawca Ogromnie Mocno Polecam
1889 2-06-2013 Grzegorz, Ocena: 5 jest super + szybka przesyłka
1888 2-06-2013 Grzegorz, Ocena: 5 jest super + szybka przesyłka
1887 27-05-2013 Ĺukasz, Ocena: 5 Polecam! Szybko, sprawnie, bez problemów.
1886 27-05-2013 Ĺukasz, Ocena: 5 Polecam! Szybko, sprawnie, bez problemów.
1885 20-05-2013 Mateusz, Ocena: 5 Polecam ! Szybka wysyłka bardzo dobre produkty.
1884 20-05-2013 RafaĹ‚, Ocena: 1 Tylko i wyłącznie z powodu informacji odbiór osobisty 0 pln a potem za zapłatę gotówką naliczone koszty manipulacyjne.
1883 15-05-2013 Lidia, Ocena: 5 Przesyłka dotarła bardzo szybko, dobrze zapakowana i zgodna z zamówieniem. Jestem zadowolona i polecam wszystkim.
1882 14-05-2013 Pawel, Ocena: 5 Witam,wszystko w jak najlepszym porzadku, szybka przesylka.Pozdrawiam.
1881 13-05-2013 Agnieszka, Ocena: 5 Polecam serdecznie sklep Sekrety Zdrowia. zamówienie dotarło baaardzo szybko, wszystko zgodne z opisem i bardzo fachowo spakowane. polecam i życzę wszystkim dużo zdrowia.
1880 13-05-2013 Sylwia, Ocena: 5 Bardzo solidny Sprzedawca, produkty są dobrej jakości, przesyłka szybka, świetny kontakt. Cieszę się z odkrycia tego Sklepu.
1879 6-05-2013 Anna, Ocena: 5 Bardzo dobry kontakt ,pełen profesionalizm gorąco polecam.
1878 2-05-2013 Jolanta, Ocena: 4 Jestem bardzo zadowolona z szybkiej przesyłki oraz towaru bez uszkodzeń taki jak na zdjęciu.
Jedyny mankament to to, że trzeba samemu pofatygować się na pocztę po paczkę listonosz nie przynosi jej pod wskazany adres. Dlatego moja ocena to 4.
1877 2-05-2013 Piotr, Ocena: 4 Transakcja przebiegła pomyślnie,polecam sprzedawcę.
1876 29-04-2013 Mariusz, Ocena: 5 Wszystko w jak najlepszym, porządku, towar mimo, iż szklany, dotarł w całości, bo był dobrze zabezpieczony. Przesyłka szybka. W pełni polecam!
1875 29-04-2013 Iwona, Ocena: 5 Szybko, tanio, polecam.
1874 29-04-2013 Agnieszka, Ocena: 2 Zaletą, jest to, że udało mi się kupić produkt trudno dostępny w sklepach ogrodniczych. Ogromną wadą jest natomiast to, że koszt wysyłki był 4 razy większy niż koszt produktu.
1873 28-04-2013 Iwona, Ocena: 5 100% zadowolenia.Sklep powinien mieć skalę oceny 10.Serdecznie dziękuję.
1872 28-04-2013 Iwona, Ocena: 5 W 100% z wielką przyjemnością wystawiam MEGA POZYTYW. Oceniam Sklep na 10 pkt. Serdecznie dziękuję
1871 25-04-2013 Tomasz, Ocena: 5 szybko, solidnie, same plusy.
1870 25-04-2013 Tomasz, Ocena: 5 sz.ybko,solidnie,same plusy
1869 25-04-2013 Bartosz, Ocena: 5 Witam,
zamówienie zrealizowane szybko i sprawne. Wszystko zgodne z opisem. Polecam w 100%.
1868 24-04-2013 Anna, Ocena: 5 Zakupy zrobione w sklepie Sekrety Zdrowia są udane. Kiełkownica doszła szybko. Wygląda bardzo ładnie. Polecam
1867 24-04-2013 Radosław, Ocena: 5 "Wszystko co chciałem szybciej niż myślałem;)"
1866 24-04-2013 Marek, Ocena: 5 Dzięki wielkie!!!.....sprawna i szybka obsługa, zamówiony towar miałem już na drugi dzień od złożenia zamówienia:) Pozdrawiam
1865 23-04-2013 Katarzyna, Ocena: 5 Cała transakcja i towar w jak najlepszym porządku (zakup kiełkownicy i kiełków) a kiełki przepyszne. Na pewno jeszcze skorzystam z oferty sklepu
1864 22-04-2013 Magdalena, Ocena: 5 Transakcja przebiegła pomyślnie, bardzo dobra informacja na każdym etapie realizacji zamówienia.
1863 18-04-2013 Grzegorz, Ocena: 5 Bardzo dobra i szybka obsługa. Dziękuję
1862 17-04-2013 MirosĹ‚aw, Ocena: 5 Jestem jak najbardziej zadowolony z usług Waszych a także i produktu Sklep godny polecenia
1861 17-04-2013 Barbara, Ocena: 4 Przesyłka dotarła w dobrym stanie, towar zakupiony spełnia moje oczekiwania.
1860 17-04-2013 Dariusz, Ocena: 5 jest super :)
1859 17-04-2013 Anna, Ocena: 5 Witam!
Towar zgodny z opisem, miła współpraca, szczegółowe informacje dotyczące uzytkowania.
Szeroki asortyment przedstawianych towarów do sprzedazy.
1858 16-04-2013 Robert, Ocena: 5 Bardzo dobry kontakt, bardzo dobra obsługa, towar zgodny z opisem, 100% zadowolenia.
1857 16-04-2013 Alicja, Ocena: 5 szybko, sprawnie i bezproblemowo :)
1856 16-04-2013 Teodor, Ocena: 5 8.04.2013 Zakupiłem Okulary lecznicze - męskie, jestem z nich bardzo zadowolony. Przesyłka dotarła zaledwie w kilka dni - zero uszkodzeń.
Polecam!
1855 11-04-2013 dom08, Ocena: 5 Kiełkownica podoba mi się wszystko zgodne z opisem,bardzo szybka dostawa i bardzo ważne- dobry kontakt ze sprzedającym, polecam i pozdrawiam JK
1854 9-04-2013 Bogdan, Ocena: 5 Szybka i konkretna transakcja, możliwość telefonicznego uzupełnienia zamówienia . Polecam bo miło sie robi tutaj zakupy. Bogdan
1853 9-04-2013 Przemysław, Ocena: 5 Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem. Polecam
1852 9-04-2013 Paweł, Ocena: 5 Wszystko OK.
1851 8-04-2013 Ĺukasz, Ocena: 5 kupowalem nasiona na kielki, przystepna cena, szybka wysylka, polecam .
1850 8-04-2013 Piotr, Ocena: 5 Bardzo dobry i miły kontakt, szybka dostawa zamówionego towaru, zero problemów. Jednym słowem REWELACJA!!!
1849 8-04-2013 Katarzyna, Ocena: 5 Transakcja przebiegła pomyślnie,dobry kontakt ze sprzedającym,błyskawiczna wysyłka,gorąco polecam.
1848 4-04-2013 Anna, Ocena: 5 Witam, zamówienie przyszło ekspresowo, a kontakt ze Sprzedawcą na 5 plus. Polecam zakupy u Pana.Dziękuję i pozdrawiam.
1847 4-04-2013 Katarzyna, Ocena: 5 Jestem super zadowolona, przesyłka to po prostu super expres :) Pozdrawiam i dziękuje bardzo, na pewno jeszcze skorzystam z waszej oferty.
1846 4-04-2013 Agnieszka, Ocena: 5 Świetny zakup! szybka dostawa. Polecam wszystkim gorąco
1845 3-04-2013 Regina, Ocena: 5 Polecam sklep,szybko i jestem zadowolona z zakupu.
1844 3-04-2013 Daniel, Ocena: 5 Super sklep!
1843 3-04-2013 Dominika, Ocena: 5 wszystko super bardzo sprawnie świetny kontakt ze sprzedającym
towar na 5
gorąco polecam
1842 2-04-2013 Roman, Ocena: 5 Polecam sprzedawcę.
1841 2-04-2013 Anna, Ocena: 5 Dziekuje, bardzo szybka przesylka, kontakt bez zarzutu, towar rowniez :-)
1840 2-04-2013 Tomasz, Ocena: 5 Rewelacyjny kontakt, błyskawiczna wysyłka. Zdecydowanie polecam!
1839 2-04-2013 Anna, Ocena: 5 Dziekuje, bardzo szybka przesylka, kontakt bez zarzutu, towar rowniez :-)
1838 2-04-2013 Anna, Ocena: 5 Jestem zadowolona z transakcji. Oby wiecej takich :) nie mam żadnych uwag co do obsługi i zakupu, wszystko przebiegło bardzo pomyślnie.
1837 2-04-2013 Krzysztof, Ocena: 5 poleca firma solidna
1836 2-04-2013 Iwona, Ocena: 5 Gorąco Polecam Sprzedającego. Błyskawiczna wysyłka. Transakcja przebiegła pomyślnie.
1835 29-03-2013 KZysk, Ocena: 5 Elastyczne podejście do klienta i super obsługa.
1834 28-03-2013 Agnieszka, Ocena: 5 wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
1833 26-03-2013 Henryk, Ocena: 5 Jestem zadowolony z zakupu w Waszym sklepie. Z powazaniem HF
1832 25-03-2013 Kinga, Ocena: 5 Wspaniała obsługa, rzetelność i wiarygodność - tak właśnie mogę określić mój kontakt ze sklepem Sekrety Zdrowia. Polecam innym, sama na pewno będę korzystać z usług, kupując kolejne nasiona do mojej kiełkownicy
1831 25-03-2013 Joanna, Ocena: 5 Bardzo miły i szybki kontakt. W sklepie bardzo duży wybór towaru. Polecam w 100 %
1830 21-03-2013 Ela, Ocena: 5 Polecam ten sklep internetowy!
Świetny kontakt ze Sprzedawcą, rzetelne informacje, produkty bardzo dobrej jakości.
Transakcja zakończona błyskawicznie i bardzo sprawnie.
Duży pozytyw!
1829 21-03-2013 Wojciech, Ocena: 5 jestem zadowolona z mega szybkiej przesyłki i produktu
Pozdrawiam
1828 20-03-2013 Kamila, Ocena: 5 Sprzedawca godny polecenia!! towar zgodny z opisem w 100%. szybka realizacja. jestem bardzo zadowolona.
1827 20-03-2013 Jerzy, Ocena: 5 Super szybka obsługa.
Polecam, polecam, jeszcze raz polecam
1826 19-03-2013 Anna, Ocena: 5 Szybka wysyłka towaru, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam wszystkim!
1825 18-03-2013 Agata, Ocena: 5 Bardzo byłam zadowolona z tak szybkiego załatwienia mojego zamówienia. Trwało to raptem 3 dni. Bardzo dziękuję
1824 14-03-2013 Ĺukasz, Ocena: 5 Błyskawicznie, zgodnie z umową. Polecam zdrowo.
1823 14-03-2013 Małgorzata, Ocena: 5 Z realizacji złożonego w Sekretach Zdrowia zamówienia jestem bardzo zadowolona. Powodem jest sprawna i miła komunikacja Państwa z klientem a także błyskawiczna realizacja. Zamówienie dotarło do mnie starannie opakowane, spotkała mnie także miła niespodzianka, zamiast 10 sztuk baniek lekarskich znalazłam 20 sztuk w każdym komplecie. Z Sekretami Zdrowia zetknęłam się po raz pierwszy, figurują już Państwo w moich kontaktach telefonicznych i żywię nadzieję, iż w przyszłości chętnie z Państwa usług skorzystam. Z serdecznymi podziękowaniami i pozdrowieniami, Małgorzata Musioł
1822 14-03-2013 Petro, Ocena: 5 Pełen zaufania sprzedający. Zdecydowanie POLECAM :)
1821 13-03-2013 Marcin, Ocena: 5 Bardzo dobry kontakt ze sprzedawca. Szybka transakcja.
Pozdrawiam
1820 12-03-2013 Marcin, Ocena: 5 Transakcja wzorowa!!! Szybko, sprawnie i zawodowo!!! Polecam z pełną odpowiedzialnością !!!
1819 12-03-2013 Wojciech, Ocena: 5 Bardzo szybko. Bardzodobry kontakt. Bardzo polecam.
1818 12-03-2013 Bogdan, Ocena: 5 towar zgodny z ofertą ,bardzo dobry kontakt orza cena polecam
1817 12-03-2013 Ewelina, Ocena: 5 Towar w 100 % zgodny z opisem dostarczony blyskawicznie :-)
Zdecydowanie polecam :-)
1816 11-03-2013 Dominika, Ocena: Z małymi zawrotami:) wszystko w porządku jak najbardziej polecam Pozdrawiam
1815 11-03-2013 Urszula, Ocena: 5 Szybka wysyłka ,dobry kontakt i super towar gorąco polecam!
1814 11-03-2013 Marcin, Ocena: 5 Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Genialny kontakt ze sprzedawcą oraz błyskawiczna realizacja zamówienia to główne zalety sklepu. Zdecydowanie polecam :)
1813 5-03-2013 Małgorzata, Ocena: 5 sprawnie,bardzo szybko, towar zgodny z opisem. Klient zadowolony :) dziękuję i POLECAM!!!
1812 4-03-2013 MichaĹ‚, Ocena: 5 Warto, najniższa cena na rynku, profesjonalna obsługa, wiesz co sie dzieje z twoim zamówieniem bo na bierząco jestes informowany, towar w 100% taki jak w opisie i na zdjeciach, polecam
1811 4-03-2013 Aneta, Ocena: 5 Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam w 100% :)
1810 4-03-2013 Elzbieta, Ocena: 5 Bardzo mily kontakt ze Sprzedajacym. To juz moj 2 zakup z ktorego jestem zadowolona. Szczerze polecam kazdemu. Oby wiecj bylo takich Sklepow i Sprzedajacych. Pozdrwiam
1809 4-03-2013 Irek, Ocena: 5 Polecam,towar zgodny z zamówieniem.
1808 4-03-2013 MichaĹ‚, Ocena: 5 Błyskawiczna przesyłka towar zgodny z opisem, miły kontakt. Polecam
1807 1-03-2013 Paulina, Ocena: 5 Polecam!
Konkretna informacja/ na każdym etapie zakupu i wysyłki/ oraz rzetelna realizacja zamówienia.
1806 26-02-2013 Michał Fadrowski, Ocena: 5 Gorąco polecam, ekspresowana wysyłka i ekspresowy kontakt.
1805 22-02-2013 Agnieszka, Ocena: 5 Ogólnie mówiąc REWELACJA, polecam jak najbardziej:))
1804 21-02-2013 Krzysztof, Ocena: 5 szybko,porządnie zapakowane polecam
1803 21-02-2013 Piotr, Ocena: 5 jestem,posiadaczem dwóch naczyń do kiełkowania+nasionka. Jest to nowość w moim życiu a cieszy oko! Nawet zimą, mam żywy,zielony mini ogródek:)
1802 21-02-2013 Adam, Ocena: 5 Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia. Dziękuję.
1801 20-02-2013 Marzena, Ocena: 5 Firma godna polecenia , zamówiony towar zgodny z opisem , cena odpowiednia i szybka dostawa. POLECAM!
1800 19-02-2013 Ewa Jezierska, Ocena: 5 Zamawiałam dwa razy.Wszystko terminowo i bez problemów.Polecam.
1799 19-02-2013 Janusz, Ocena: 5 Bardzo szybko otrzymałem z mówiony produkt. Tylko jedyny dyskomfort- to koszty przesyłki, ale pretensje kieruję do naszej kochanej Poczty Polskiej.
Pozdrawiam
Janusz
1798 19-02-2013 Jakub, Ocena: 5 100% zadowolenia :) zamówie niebawem znajomym :)
1797 19-02-2013 Magdalena, Ocena: 5 Wyczerpujace odpowiedzi, profesjonalna obsluga, szybka realizacja zamowienia.
1796 18-02-2013 Marcin, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolony z towaru jaki do mnie przyszedł. Cały opis zgodny z towarem. Bardzo szybka wysyłka i bardzo miła obsługa. Polecam ja na pewno skorzystam w przyszłości.
1795 18-02-2013 Mateusz, Ocena: 5 towar zgodny z opisem szyba wysyłka polecam
1794 18-02-2013 PrzemysĹ‚aw, Ocena: 5 Wszystko w najlepszym porządku
1793 18-02-2013 Bożena, Ocena: Zamówienie zostało przesłane bardzo szybko i sprawnie bez uszkodzen
1792 18-02-2013 Tomasz, Ocena: 5 100% zadowolenia, pozdrawiam
1791 15-02-2013 Agnieszka, Ocena: 5 OK
1790 13-02-2013 Krzysztof, Ocena: 5 Świetny produkty i fantastyczna obsługa.
Gorąco polecam!
1789 12-02-2013 Anetta, Ocena: 5 Gorąco polecam sklep! Pełny profesjonalizm i do tego miła obsługa! Towar w 100% zgodny z opisem.
1788 9-02-2013 Piotr /lakotek/, Ocena: 5 Po raz kolejny w swojej karierze spotykam profesjonalizm. Doskonały kontakt od początku transakcji, bardzo miła aparycja i komunikatywność to tylko niektóre z jego cech. Współpraca z takimi ludźmi to przyjemność .POLECAM!!!!!
1787 7-02-2013 Janusz, Ocena: 5 Nadzwyczajna transparentność działania. I satysfakcjonująca szybkość!
Polecam!
1786 7-02-2013 Joanna, Ocena: 5 Polecam sklep,szybkie odpowiedzi na maile oraz ekspresowa dostawa
1785 6-02-2013 Monika, Ocena: 5 świetny, elastyczny serwis, szybka dosatwa, polecam
1784 6-02-2013 Anna, Ocena: 5 Szybka dostawa, dobryprzekaz infprmacji.
1783 5-02-2013 Anna, Ocena: 5 Bardzo sympatyczna obsługa, towar odpowiadający opisowi, polecam
1782 5-02-2013 ElĹźbieta, Ocena: 5 bardzo dobra Szybka i sprawna obsług, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam wszystkim.
1781 4-02-2013 Joanna, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolona z usług sklepu. Transakcja przeprowadzona konkretnie i profesjonalnie. Sprzedawca konkretny i rzeczowy. Wysyłka ekspresowa. Serdecznie POLECAM.
1780 4-02-2013 Grzegorz, Ocena: Wzorowo przeprowadzona transakcja. Świetne produkty, bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Gorąco polecam!
1779 4-02-2013 Wanda, Ocena: 5 Jestem zadowolona z zakupionego towaru, szybkiej dostawy i komunikacji.
1778 4-02-2013 SĹ‚awomir, Ocena: 5 Pozytywny przebieg zakupu , polecam wszystkim .
1777 4-02-2013 Mal‚gorzata, Ocena: 5 szybko i terminowo
1776 3-02-2013 PaweĹ‚ Piszczek, Ocena: 5 Świetny produkty i fantastycza obsługa. Pełen profesjonalizm. Polecam
1775 1-02-2013 Monika, Ocena: 5 Zakupiony towar spełnił moje oczekiwania. Dziękuję za pomyślną współpracę. Pozdrawiam serdecznie.
1774 1-02-2013 Katarzyna, Ocena: 5 Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny z opisem, szczerze polecam! :)
1773 31-01-2013 Tomasz, Ocena: 5 Profesjonalna obsługa i ekspresowa wysyłka towaru. Firma na światowym poziomie.
1772 31-01-2013 Barbara, Ocena: 5 Bardzo szybka wysyłka, kontakt doskonały. Polecam każdemu zakupy w tym sklepie.
1771 30-01-2013 Kamila, Ocena: 5 świetny towar za rozsądną cenę, błyskawiczna dostawa, świetny kontakt i błyskawiczna informacja o zmianie statusu przesyłki
1770 30-01-2013 Szymon, Ocena: 5 Wszystko tak jak ma być.
1769 30-01-2013 Anna, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolona, wszystko w jak najlepszym w porządku. Polecam :)
1768 30-01-2013 Agnieszka, Ocena: 5 Bardzo dziękuję za idealnie przeprowadzone zakupy, kiełkownica pięknie się sprawuje, niektórzy Sprzedający powinni koniecznie poznać Wasze sekrety obsługi klienta. Pozdrawiam!!
1767 30-01-2013 Anna, Ocena: 5 Super obsługa, szybka wysyłka, terminowa. Jestem bardzo zadowolona z dostraczonego towaru. Dziękuję.
1766 30-01-2013 Magdalena, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bardzo szybki czas dostarczenia przesyłki, miła obsługa. A co najważniejsze, sklep odpisuje na maile co dla mnie jest bardzo ważne. Gorąco polecam.
1765 28-01-2013 Jolanta, Ocena: 5 Dostawa błyskawiczna, towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany.
Polecam ten sklep.
1764 28-01-2013 Tomasz, Ocena: 5 Błyskawiczna obsługa, starannie zapakowany towar, ceny również na poziomie :) Polecam wszystkim ten sklep :)
1763 28-01-2013 Ronnie, Ocena: 5 Wszystko super, tylko po zamowienia nie dostalem wiadomosc kiedy moge odebrac :)
1762 24-01-2013 Joanna, Ocena: 5 Jednym zdaniem Rzetelna Firma. Polecam. Jestem bardzo zadowolona z zakupów jak i obsługi sklepu. Pozdrawiam.
1761 24-01-2013 Grzegorz, Ocena: 5 Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja.
Polecam zarówno towar (bańki lecznicze) jak i sprzedawce.
1760 23-01-2013 Rafał, Ocena: 5 Szczerze polecam. Szybka wysyłka, wyjątkowo dobry kontakt i konkurencyjne ceny.
1759 23-01-2013 kwatyk, Ocena: 5 świetny kontakt z sklepem, szybka przesyłka, produkt (bańki lekarskie) dobrej jakości, wielki + za to że można je kupić na sztuki
1758 23-01-2013 Barbara, Ocena: 5 polecam
1757 22-01-2013 Radek, Ocena: 5 Transakcja przebiegła błyskawicznie, zamówiony towar zgodny z opisem i w przystępnej cenie. Gorąco polecam!
1756 21-01-2013 Pawełek, Ocena: 5 Szybka wysyłka, solidnie zabezpieczona, pełen profesjonalizm. POLECAM.
1755 21-01-2013 Ewa Pawlaczek, Ocena: 5 Wszystko w porządku, miła obsluga, świetny kontakt. Jestem zadowolona
1754 18-01-2013 Rafal, Ocena: 5+ Szybka i fachowa dostawa .
Profesjonalny kontakt z klientem.
1753 18-01-2013 Marek, Ocena: 5 100% zadowolenia
1752 17-01-2013 Alicja, Ocena: 5 POLECAM
1751 17-01-2013 Katarzyna, Ocena: 5 Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna i dobrze zabezpieczona przesyłka. P_O_L_E_C_A_M!!!
1750 16-01-2013 Bernadeta, Ocena: 5 Wszystko super, transakcja przebiegła bezproblemowo. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka i świetny kontakt. Dziękuję serdecznie za udane zakupy. Pozdrawiam
1749 16-01-2013 Agnieszka, Ocena: 5 wszystko w porzadku, elastyczne podejscie do klienta, dobra komunikacja
1748 15-01-2013 CzesĹ‚aw, Ocena: 5 dobrze i szybko załatwiony temat pozdrawiam Czesław
1747 14-01-2013 Sylwek, Ocena: 4 dobry kontkt i szybka przesyłka
1746 14-01-2013 Honorata, Ocena: 5 Wszystko w jak najlepszym porządku,opis zgodny z zamówionym towarem.Szybka przesyłka Gorąco Polecam.
1745 14-01-2013 Barbara, Ocena: 5 Zamówiony towar szybko otrzymałam, z którego jestem bardzo zadowolona.
1744 14-01-2013 Ewelina, Ocena: 5 "Profesjonalna obsługa, towar jak najbardziej w porządku, polecam robić tutaj zakupy. Pozdrawiam ;-)
"
1743 8-01-2013 Ewelina, Ocena: 5 Bardzo dobrej jakości kiełkownica :) Na plony jeszcze czekam ale myślę, że warto :)
1742 7-01-2013 Marta, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Super kontakt ze sprzedającym, ekspresowa wysyłka, świetny produkt. Polecam każdemu!!!
1741 7-01-2013 Eliza, Ocena: 5 Polecam wszystkim. Super sprzedawca.
1740 7-01-2013 Alina, Ocena: 5 Dziękuję za profesjonalizm i szybką obsługę mojego zamówienia.Przesyłka dotarła bez uszkodzenia.Super zapakowane.
Pełna obsługa przesyłki ,informowanie kupującego i monitorowanie.
Sklep godny polecenia.Szybko,sprawnie bez żadnych problemów.
Wszystkim polecam Wasz sklep!
1739 4-01-2013 Ewelina, Ocena: Witam
Niestety w dalszym ciągu nie otrzymałam przesyłki :(
1738 3-01-2013 Michał, Ocena: 5 Towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam każdemu:)
1737 3-01-2013 Dominik, Ocena: 5 Wszystko szybko i sprawnie. towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep
1736 3-01-2013 Ewa, Ocena: 3 Realizacja zamówienia ok. Jakość kadzideł natomiast jest różna, większość z nich jest o połowę cieńsza.
1735 2-01-2013 Daria, Ocena: 5 Świetny sklep. Miła i szybka obsługa.
1734 2-01-2013 Emilia, Ocena: 5 Wszystko w najlepszym porządku. Gorąco polecam!
1733 27-12-2012 Piotr, Ocena: 5 szybko i sprawnie-jestem zadowolony polecam
1732 26-12-2012 Elżbieta, Ocena: 5 Towar dostarczony b.szybko i w stanie nieuszkodzonym.
Pozdrawiam serdecznie
1731 25-12-2012 Dorota, Ocena: 5 SUPER obsługa i towar, a wysyłka błyskawiczna:)
1730 25-12-2012 Irena, Ocena: 5 Pełen profesjonalizm. Tak dokładnie powinny wyglądać zakupy internetowe.
Brawo. Tak trzymać!
1729 22-12-2012 Ĺukasz, Ocena: 5 Profesjonalne podejście do transakcji,doskonały kontakt i błyskawiczna wysyłka.Polecam.
1728 20-12-2012 Anna, Ocena: 5 bardzo profesjonalna obsługa, wszystko na czas, co ważne bardzo szybko!!!! dobry i miły kontakt !! zamówienie zgodne z dostawą. Gorąco polecam !!!!!!!
1727 20-12-2012 Dariusz, Ocena: 5 Dostawa, opakowanie towaru, zgodność z zamówieniem, wszystko bez najmniejszego zarzutu.
Polecam.
1726 18-12-2012 Katarzyna, Ocena: 5 Transakcja na najwyższym poziomie:)Świetny kontakt na każdym etapie transakcji.Szybka przesyłka świetnie zabezpieczona.Polecam gorąco!
1725 18-12-2012 Zbigniew, Ocena: 5 Fachowość, dobry towar za przystępną cenę, szybciutka wysyłka, nic tylko polecać innym, dziękuję i pozdrawiam :)
1724 18-12-2012 Fryderyk, Ocena: 5 Wszystko w porządku -
Termin, towar, kontakt ze sklepem.
Polecam innym.
1723 18-12-2012 Przemek, Ocena: 5 Wspaniały kontakt,wszystko jest w 100% super...POLECAM
Towar zgodny z opisem...
1722 18-12-2012 Grażyna Łapińska, Ocena: 5 Zamówione poduszeczki - rogale dotarły na czas i jestem bardzo zadowolona z obsługi i jakosci produktu.
Rogale mini sa bardzo estetyczne, lekkie i idealne do podróży jak i wykorzystanie np. w czasie ogladania telewizji. Polecam i życze wszystkiego dobrego i Wesołych Świąt
1721 17-12-2012 Bogdan, Ocena: 5 Kiełkownice zgodne z opisem, dobrze zapakowane i szybko przesłane.
Solidny i poważny sprzedawca.
1720 17-12-2012 madziol84, Ocena: 5 Sama przyjemność - wszystkie transakcje powinny tak wyglądać!!! Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, ekspresowa przesyłka. Oby więcej takich transakcji :) POLECAM :)
1719 17-12-2012 Agnieszka, Ocena: 5 polecam!
łatwo, szybko i przyjemnie - tak wyglądają zakupy w tym sklepie!
1718 13-12-2012 Krystyna, Ocena: 5 Bardzo dziękuję, za sprawne załatwienie sprawy.
1717 11-12-2012 Norbert, Ocena: 5 Bardzo miło robić zakupy u tak profesjonalnego sprzedawcy. Sekrety Zdrowia oferuje wysokiej jakości towary w bardzo wygodnych zakupach przez internet. Szczerze jestem zadowolony z zakupionych baniek lekarskich.
1716 11-12-2012 Ewa, Ocena: 5 tranzakcja przebiegla sprawnie i szybko, polecam
1715 11-12-2012 Jacek, Ocena: 5 dobra i szybka obsługa polecam
1714 10-12-2012 Irena, Ocena: 4 Jestem bardzo zadowolona z opaski gorczycowej, jedynym mankamentem są rzepy. muszę je często poprawiać. Bardzo polecam.
1713 6-12-2012 Irena, Ocena: 6+ Jestem w 100% zadowolona .
1712 6-12-2012 Małgorzta, Ocena: 4 towar dotarł,jest zgodny z moim oczekiwaniem.
Pozdrawiam
1711 6-12-2012 jerzy medyński, Ocena: 5 Doskonala, rzeczowa obsluga, produkt finalny (poduszki, siedzisko) uszyte super, zgodnie z ustaleniami. Dziekuje. Polecam. jerzy m.
1710 6-12-2012 , Ocena: 5 Doskonala, rzeczowa obsluga, produkt finalny (poduszki, siedzisko) uszyte super, zgodnie z ustaleniami. Dziekuje. Polecam. jerzy m.
1709 4-12-2012 Agnieszka, Ocena: 5 Bardzo miła obsługa. Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona z przeprowadzonej transakcji. Polecam i Dziękuję :)
1708 3-12-2012 PaweĹ‚, Ocena: 5 Polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko miło i przede wszystkim sprawnie.
Pozdrawiam
1707 3-12-2012 Aleksandra, Ocena: 5 Transakcja przebiegała jak najbardziej pomyślnie. Serdecznie polecam.
1706 26-11-2012 Anna, Ocena: 5 Bardzo dziękuję za współpracę. Realizacja mojego zamówienia poprzedzona była kilkakrotną informacją, na jakim etapie właśnie się znajduje. Towar, zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami doręczono mi szybko. Jakość opakowania dobrze chroniła zawartość przed uszkodzeniem.
1705 26-11-2012 MaĹ‚gorzata, Ocena: 5 Bardzo sprawna i szybka obsługa.
1704 26-11-2012 Urszula, Ocena: 5 Dziękuję za udaną transakcję. Wszystko w najwyższej klasie, polecam usługi wszystkim zainteresowanym.
1703 22-11-2012 Irena, Ocena: dziękuję bardzo za nadesłaną opaskę na kolano, jestem z niej bardzo zadowolona, codziennie jej używam.
1702 21-11-2012 Łukasz, Ocena: 5 Zamówiłem kiełkownice - są solidne, jak donice. Zaraz pójdę po konewkę i uprawię w nich rzodkiewkę. Oraz soczewicę.
1701 21-11-2012 Sabina, Ocena: 5 jestem bardzo zadowolona, dziękuje:)
1700 19-11-2012 Włodzimierz Halczak, Ocena: 5 Jestem zadowolony ,dziękuję.
1699 19-11-2012 Agnieszka, Ocena: 5 Bardzo sprawna przesyłka, solidne opakowanie. Cały czas otrzymywałam bieżące informacje o stanie zamówienia. POLECAM!!
1698 19-11-2012 Jan, Ocena: 5 Zakup zgodny z oczekiwaniami.
1697 19-11-2012 Tomasz, Ocena: 5 profesjonalna obsługa polecam
1696 15-11-2012 Magdalena, Ocena: 5 Szybka wysyłka, miła obsługa. Polecam
1695 13-11-2012 Piotr, Ocena: polecam sklep-towar zgodny z opisem-szybka wysyłka
1694 13-11-2012 Andrzej, Ocena: 5 Sprawnie, szybko, polecam
1693 13-11-2012 Iwona, Ocena: 4 Szybka przesyłka, zamowione produkty -ok.
1692 12-11-2012 Beata, Ocena: 5 Jestem zadowolona, przesyłka dotarła punktualnie i szybko, zakupy były dobrze zabezpieczone.
1691 12-11-2012 Wiesława, Ocena: 5 Zakupy w sklepie Sekrety Zdrowia to 100% satysfakcji!!! z obsługi a co najważniejsze z zakupionego towaru. jest to mój pierwszy zakup w tym sklepie i jestem pewna, że nie ostatni!!!
1690 11-11-2012 Sylwia, Ocena: 5 Szybka wysyłka towaru, bardzo miły kontakt ze Sprzedającym, kiełki jak i kiełkownica w jak najlepszym porządku:) POLECAM!!!
1689 11-11-2012 Sylwia, Ocena: 5 Szybka wysyłka towaru, miły kontakt ze Sprzedającym, kiełki jak i kiełkownica w 100% zgodne z opisem:) POLECAM!!!
1688 11-11-2012 Sylwia, Ocena: 5 Szybka wysyłka towaru, miły kontakt ze Sprzedającym, kiełki jak i kiełkownica w 100% zgodne z opisem:) POLECAM!!!
1687 6-11-2012 Sylwia, Ocena: 5 Bardzo miła transakcja. Szybko i bezproblemowo. Polecam
1686 6-11-2012 Sylwia, Ocena: 5 Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Polecam :)
1685 6-11-2012 MichaĹ‚, Ocena: 5 Profesjonalna obsługa , szybko i solidnie.Polecam ten sklep
1684 4-11-2012 Małgorzata, Ocena: 5 super towar, błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt. gorąco polecam w 100%!!!!!
1683 30-10-2012 Katarzyna, Ocena: 5 Szybka realizacja przesyłki. Towar zakupiony ok. Solidna firma!
1682 29-10-2012 MichaĹ‚ RomaĹ„ski, Ocena: 5 Bardzo szybka i miła obsługa. Towar zabezpieczony profesjonalnie. Na pewno skorzystam w przyszłości.
1681 29-10-2012 Małgorzata, Ocena: 5 Sprzedawca bez zarzutu. Ja troszkę namieszałam w zamówieniu, ale wszystko udało się wyprostować i zamówienie zostało zrealizowane prawidłowo. Dziękuje bardzo i pozdrawiam.
1680 29-10-2012 Monika, Ocena: Wszystko w jak najlepszym porządku, super kontakt ze sprzedawcą, produkty wysokiej jakości. Polecam
1679 28-10-2012 esterka155, Ocena: 5 Zakupiłam tu kiełkownicę i spory zapas kiełków. Paczka przyszła szybciutko, świetnie opakowana. Produkty naprawdę znakomite. A kontakt ze sprzedającym na najwyższym poziomie. Otrzymałam informację o przyjęciu zamówienia, następnie w wpłacie, potem o wysłaniu paczki. Wiadomości były wysyłane zarówno na maila jak i smsem. Nie spotkałam się jeszcze z taką dbałością o klienta. Na pewno następnych zakupów dokonam właśnie tutaj. Serdecznie polecam.
1678 25-10-2012 Bogdan, Ocena: 5 Błyskawiczny transakcja, bezproblemowy odbiór osobisty tego samego dnia co wpłata. Polecam!
1677 25-10-2012 Wiesław, Ocena: 5 Super materac, dobra jakość nie jakaś fuszerka szybko dostarczone!!
Gorąco polecam!!
1676 25-10-2012 Lidia, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolona z poduszki. Bardzo dobrze mi się na niej śpi.
1675 23-10-2012 Marcin, Ocena: 5 Bardzo szybko obsługa!:) jednego dnia zamówiłem a kolejnego dnia rano zamówiony produkt już u mnie:) super szybka przesyłka:) Towar nie uszkodzony:) polecam gorąco:)
1674 22-10-2012 Małgorzata, Ocena: 5 Bardzo miła obsługa. Szybko i kompetentnie.
1673 16-10-2012 Jakub, Ocena: 5 Paczka wyslana w bardzo syzbkim tempie. Bardzo dobrze zabezpieczona. W srodku znalazly sie wszystkie wymagane informacje a nwet wiele dodatkowych. Serdecznie polecam
1672 16-10-2012 Danuta, Ocena: 5 Latwy i mily konakt szybka obsluga POLECAM
1671 15-10-2012 Małgorzata, Ocena: 5 Gratuluję organizacji, tempo dostawy błyskawiczne. Bieżąca informacja o losach przesyłki. Towar zgodnie z zamówieniem, jakościowo bardzo dobry, a co dla mnie ważne produkty są pochodzenia polskiego.
Gratuluję i dziękuję za dobry towar i szybką dostawę.
1670 15-10-2012 Małgorzata, Ocena: 5 Sprawna i szybka sprzedaż, towar dobrze zapakowany, klientka zadowolona, bo nasiona kiełkują w kiełkownicy.
1669 14-10-2012 Barbara, Ocena: 5 Wszystko super szybko i sprawnie. Polecam.
1668 14-10-2012 Adam, Ocena: 5 Bardzo dobry kontakt, szybka i profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam!
1667 11-10-2012 Magda, Ocena: 5 Zakupiony towar zgodny z opisem, bardzo szybka przesyłka. Miła i fachowa obsługa. Dziękuję.
1666 11-10-2012 Regina, Ocena: Jestem zadowolona z zakupu w Waszym sklepie,ponieważ bardzo zależało mi na książce,której nie mogłam nigdzie kupić:)
1665 11-10-2012 ZdzisĹ‚aw, Ocena: Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń, jestem bardzo zadowolony :)
1664 10-10-2012 Rafal, Ocena: 5 Transakcja przebiegła szybko i pozytywnie dziękuje.
1663 6-10-2012 Jerzy, Ocena: 5 Sprawna,profesjonalna obsługa klienta - polecam - 2leony
1662 2-10-2012 Mateusz, Ocena: 5 polecam, szybka dostawa, dobra jakość produktów
1661 2-10-2012 Wojciech, Ocena: 5 Bardzo szybka i miła obsługa.
Towar wysokiej jakości.
1660 25-09-2012 Krzysztof, Ocena: 5 Szybko sprawnie i pewnie. Firma godna polecenia.
1659 24-09-2012 Alicja, Ocena: 5 Bardzo sprawnie i profesjonalnie przeprowadzona transkcja. Wręcz błyskawicznie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Miła obsługa. Gorąco polecam.
1658 17-09-2012 Przemek, Ocena: 6 Mogę polecić z czystym sumieniem. Kupowałem jedynie 150g ziaren jęczmienia, a zostałem obsłużony, jakbym kupował drogie auto. Szybka przesyłka, sms-y o stanie zamówienia, profesjonalne pakowanie. Tak powinno być wszędzie!
1657 17-09-2012 Przemek, Ocena: 6 Mogę polecić z czystym sumieniem. Kupowałem jedynie 150g ziaren jęczmienia, a zostałem obsłużony, jakbym kupował drogie auto. Szybka przesyłka, sms-y o stanie zamówienia, profesjonalne pakowanie. Tak powinno być wszędzie!
1656 17-09-2012 Małgorzata, Ocena: 5 Jak najbardziej jestem zadowolona z obsługi i zakupu swojego towaru. Na bieżąco byłam informowana co dzieje się z moim zamówieniem. Towar zgodny był z opisem. Polecam wszystkim Sprzedającego.
1655 15-09-2012 Danuta, Ocena: 5 Zamówiony towar dotarł w ekspresowym czasie (na trzeci dzień od dokonania zamówienia i opłaty). Kontakt bez zastrzeżeń. Polecam za bardzo dobrą obsługę i z pewnością jak będzie potrzeba dokonam następnych zakupów.
1654 14-09-2012 Marta, Ocena: 5 współpraca bardzo dobra, szybko, sprawnie, na bieżąco informacje o stanie wysyłki.
1653 10-09-2012 Andrzej, Ocena: 5 Jestem zadowolony z realizacji zamówienia jak i dostawy
1652 26-08-2012 Marek, Ocena: 5 Bardzo dobra jakość wyrobu, szybka przesyłka - polecam
1651 23-08-2012 SLKow, Ocena: 5 Błyskawiczna wysyłka, towar w 100% zgodny z opisem. Informacje smsem o statusie realizacji zamówienia - bardzo przydatne!
Zdecydowanie polecam!
1650 23-08-2012 Basia, Ocena: 5 "Bardzo polecam bańki lekarskie w tym sklepie i mówię to jako mgr fizjoterapii ;)"
1649 20-08-2012 MichaĹ‚, Ocena: 5 Jednym słowem >>>>>>>>Profesjonalizm
1648 17-08-2012 Katarzyna, Ocena: 5 Polecam Sprzedawcę. Rzetelność, uczciwość, sprawność przeprowadzenia transakcji.
1647 13-08-2012 Eugeniusz, Ocena: Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonej transakcji .
1646 6-08-2012 Katarzyna, Ocena: 5 Zamówienie specjalne zrealizowane z najwyższą pieczołowitością. Produkt firmy charakteryzuje się wysoką jakością a obsługa staje na wysokości zadania i rzetelnie udziela informacji klientom.
1645 6-08-2012 Piotr, Ocena: 5 Bardzo szybka i sprawna obsługa, polecam
1644 3-08-2012 Lidia , Ocena: 5 Bardzo szybka wysyłka, dobrze zapakowana, dużo nasion. Polecam wszystkim zakupy u tego sprzedawcy!!
1643 2-08-2012 Tadeusz, Ocena: Jestem bardzo zadowolony z zakupu urządzenia do kiełkowania różnych zbórz.Jest to bardzo przydatne naczynie i b. zdrowe kiełki !!! Tadeusz z Olsztyna
1642 1-08-2012 Anna, Ocena: 5 Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń. Bardzo sprawnie. Zamówienie otrzymałam w ciągu 3 dni. Polecam.
1641 29-07-2012 Paweł, Ocena: 5 wszystko w jak nalepszym porzadku. polecam!!!!!!
1640 29-07-2012 Krzysztof, Ocena: 5 Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko, sprawnie bez żadnych problemów. Wzorowa transakcja. Polecam Gorąco!!!
1639 27-07-2012 Elzbieta, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolona z zakupu w Panstwa sklepie. Bardzo mily kontakt i obsluga powiadamiajaca o wyslaniu produktu. Polecam, naprawde warto kupowac w tym sklepie.
1638 26-07-2012 Rafał, Ocena: 5 Pozdrawiam
1637 17-07-2012 Kamila, Ocena: 5 Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt e-mail-owy.
1636 14-07-2012 Sławomir, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie internetowym .
1635 9-07-2012 Wioletta, Ocena: 5 Miła obsługa, szybka wysyłka, przystępne ceny. Polecam.
1634 28-06-2012 Elżbieta, Ocena: 5 Pełny profesjonalizm. Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna realizacja. Miły kontakt. Serdecznie polecam Sprzedawcę!
1633 25-06-2012 Beata, Ocena: 5 towar zgodny z opisem, dobry kontakt i szybka przesyłka .polecam!
1632 25-06-2012 ms_es, Ocena: 5 Bardzo dobry i szybki kontakt, równie szybka przesyłka. Pełen profesjonalizm. Mydełka ajurwedyjskie pachną cudownie!:)
1631 23-06-2012 Arkadiusz, Ocena: 5 doskonaly kontakt . POLECAM!!
1630 20-06-2012 Danuta, Ocena: 5 Zakup udany.Obsługa profesjanalna i do tego miła.
1629 18-06-2012 Janusz, Ocena: 5 Towar zgodny z opisem, profesjonalnie, szybko i sprawnie. Polecam!
1628 18-06-2012 Zygmunt, Ocena: 5 Zamówione przeze mnie wyroby z gorczycy spełniły moje oczekiwania. Sama dostawa szybka i zgodna z zamówieniem.
1627 17-06-2012 Tomasz, Ocena: 5 Nasiona dobre kiełki pyszne POLECAM
1626 11-06-2012 Ewa, Ocena: 5 Jestem po usunięciu guza piersi- jak się okazało łagodnego. Ból piersi i obrzęk od drugiego tygodnia po zabiegu był nie do zniesienia. Musiałam chodzić do pracy- aby jej nie stracić. Zażywałam silne leki przeciw bólowe. Moja koleżanka z pracy powiedziała mi, że mam sobie kupić woreczek z gorczycą bo jej kuzynce pomógł . Z niedowierzaniem kupiłam. Po 3 dniach stosowania ból całkowicie ustąpił!! Po 10 dniach obrzęk piersi ustąpił w 75%. Polecam bo czuję się zdecydowanie lepiej! Bardzo dziękuję!
1625 10-06-2012 Danuta, Ocena: 5 Polecam, obsługa bardzo profesjonalna, mówiąc krótko jestem bardzo zadowolona zrealizacji mojego zamówienia, tempo iście ekspresowe!!!
1624 6-06-2012 Sylwia, Ocena: 5 Bardzo polecam ten sklep. !
Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko i zgodnie z ofertą.
1623 5-06-2012 Jadzia, Ocena: 5 Super kontakt, szybka wysyłka.
1622 4-06-2012 Piotr, Ocena: 5 "Szybka bezproblemowa dostawa. Polecam A kiełki już rosną w kiełkownicy;)"
1621 3-06-2012 Agnieszka, Ocena: Witam,
Jestem zadowolona z zakupu, produkt spełnia moje oczekiwania, obsługa była szybka:-)polecam zakupy w tym sklepie:-) pewnie tez będę korzystać:-)
pozdrawiam serdecznie właściciela
1620 31-05-2012 Urszula, Ocena: 5 "Świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar w 100% zgodny z opisem. Kiełki są bardzo zdrowe pyszne. Polecam zakup tej kiełkownicy, w której kiełki rosną ""jak na drożdżach"". Zajmuje ona mało miejsca, jest lekka i przenośna. Ma sporą pojemność i działa niezawodnie. Jest tania. Polecam zakup. "
1619 31-05-2012 Teresa, Ocena: 5 Szybka przesyłka i świetny kontakt. GORĄCO POLECAM SPRZEDAWCĘ!!! :)) Pozdrawiam Serdecznie.
1618 29-05-2012 Daniel, Ocena: 5 Bardzo udana transakcja, błyskawiczna wysyłka, zdecydowanie polecam
1617 29-05-2012 Karolina , Ocena: 5 Wszystko profesjonalnie i bez zarzutu. Gorąco polecam.
1616 29-05-2012 Monika, Ocena: 5 Super dostawca, polecam wszystkim gorąco. Pełny profesjonalizm ! Tak trzymać !
1615 27-05-2012 Ewa, Ocena: 5 100% zadowolenie, super firma godna polecenia
1614 25-05-2012 Agnieszka, Ocena: 5 Profesjonalna miła obsługa, błyskawiczna wysyłka i towar najwyższej jakości. Na pewno jeszcze tu wrócę.
1613 25-05-2012 Agnieszka, Ocena: 5 Błyskawiczny kontakt, błyskawiczna obsługa.
1612 23-05-2012 Marzena, Ocena: 5 Bardzo udana tranzakcja ! POLECAM
1611 21-05-2012 Danuta, Ocena: 5 Bardzo sympatyczny sklep. Oferta duża i różnorodna. Zakupy dostarczone szybko i zgodnie z podanym terminem. Miła obsługa. gorąco polecam.
1610 17-05-2012 Sebastian, Ocena: 5 Moja opinia bedzie krotka.
Oby wiecej tak fajnych sklepow.
Polecam wszystkim zwlaszcza za to ze maja produkty niedostepne w innych sklepach.
Kupujcie bez obaw.
Sebastian
1609 17-05-2012 Barbara, Ocena: 5 Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zapakowany. Szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Godny polecenia.
1608 16-05-2012 Maria, Ocena: 5 Realizacja zamówienia bez zarzutu! Towar bardzo dobrej jakości, przesyłka w terminie . Dziękuję!
1607 14-05-2012 Maciej, Ocena: 5 Termin dostawy-ok
Zamówiony towar-ok
Obsługa-ok
Wszystko razem?-OK!!!!
1606 13-05-2012 Magdalena, Ocena: 5 Serdecznie polecam zakupy w sklepie Sekrety Zdrowia. Miły kontakt, dobry towar i sprawna przesyłka. Dziękuję i pozdrawiam
1605 10-05-2012 Anna, Ocena: 5 Towar bardzo dobrej jakości. Świetny kontakt. Bardzo szybka przesyłka. Gorąco polecam.
1604 8-05-2012 Marta, Ocena: 5 Przesyłka bardzo dobrze zapakowana - choć towar delikatny - dotarł w całości :) Zrealizowana szybko - mimo długiego weekendu majowego :) Polecam :)))
1603 7-05-2012 Jolanta, Ocena: 5 Dziękuję. dostałam to co zamawiałam. Polecam. jolka
1602 30-04-2012 Elżbieta, Ocena: 5 Bardzo miła, dbająca o klienta obsługa. Towar dostarczony błyskawicznie. Serdecznie polecam.
1601 25-04-2012 Barbara, Ocena: 5 "- Zamówiony towar zgodny z opisem i bardzo korzystnej cenie;
- przesyłka dobrze zabezpieczona;- informacja o bieżącym statusie przesyłki;
- realizacja zamówienie dosłownie błyskawiczna.
Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
<br"
1600 25-04-2012 Jerzy, Ocena: 5 Towar (bańki) dotarł szybko
i był starannie zapakowany.
Dobry kontakt ze sklepem,
na bieżąco byłem informowany o stanie realizacji zamówienia.Polecam.
1599 23-04-2012 Monika, Ocena: 5 Szybka dostawa , POLECAM !!!!!!!!
1598 23-04-2012 Sylwia, Ocena: 5 Serdecznie polecam tego sprzedawcę. Błyskawiczna wysyłka i jakość produktu zgodna z opisem.
1597 23-04-2012 Iwona, Ocena: 05-kwi "działanie rewelacyjne na 5
wygląd estetyczny na 4
- proponuję inny, bardziej estetyczny sposób "" mocowania""
pozdrawiam :)"
1596 23-04-2012 Ewa, Ocena: 5 Wzorowo przeprowadzona transakcja, towar zgodny z opisem. Plecam.
1595 20-04-2012 Dagmara, Ocena: 5 SZYBKA I SPRAWNA TRANZAKCJA :) TOWAR OK
1594 19-04-2012 Sławek, Ocena: 5 Szybka obsługa. Towar dobrze zabezpieczony. Polecam gorąco zakupy.
1593 18-04-2012 Marcin, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolony z obsługi sklepu. Bdb kontakt, szybka realizacja zamówienia. Pełen profesjonalizm.
1592 18-04-2012 Ewa, Ocena: 5 Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym, na bieżąco informuje o statusie zamówienia, szybka realizacja zamówienia.
1591 17-04-2012 Beata, Ocena: 5 Pomysł na 5. Uwielbiam kiełki, a tu mam ich mnóstwo cały rok. Dodatkowy +, że mieszkam dwie ulice dalej.
Zawsze mogę liczyć do dobrą radę.
Moja ocena 10, a nie 5 :)
1590 16-04-2012 Krzysztof, Ocena: 5 wszysto w jak najlepszym porzadku profesjonalna firma polecam i pozdrawiam
1589 13-04-2012 ElĹźbieta, Ocena: 5 Jestem zadowolona. Szybka i bezproblemowa realizacja złożonego zamówienia.
1588 12-04-2012 Jolanta, Ocena: 5 szybko i solidnie-tylko miał być inny adres odbiorcy, ale dałam radę
(odp: Niestety Kupujący pomylił adres dostawy z adresem płatnika, ale wszystko dobrze się skończyło)
1587 12-04-2012 Łukasz, Ocena: 5 100% zadowolenia z produktu
1586 11-04-2012 Roman, Ocena: 5 Jestem Bardzo zadowolony zamowienie zrealizowane bardzo szybko bylem informowany na bieżąco o statusie zamowienia i z towarow ktore zamowilem jestem bardzo zadowolony polecam i pozdrawiam
1585 11-04-2012 Tomasz, Ocena: 5 Wszystko zgodnie z opisem i na czas. Zdecydowanie polecam!!!
1584 9-04-2012 Krzysztof, Ocena: 5 Bardzo profesjonalne podejście do transakcji ! Świetny kontakt, bardzo szybka oraz na bieżąco monitorowana dostawa. Takie transakcje to czysta przyjemność. POLECAM !!! !!! !!!
1583 9-04-2012 Janusz, Ocena: 5 Zakupy w sklepie Sekrety Zdrowia to sama przyjemność. Plusem jest bardzo dobry kontakt sprzedawcy z klientem. 100% zadowolenia z przesyłki i produktów. Pozdrawiam
1582 3-04-2012 Anna, Ocena: 5 Szybka i profesjonalna obsługa. Bardzo dobry i rzeczowy kontakt między sklepem , a klientem.
1581 3-04-2012 Piotr, Ocena: Polecam współpracę z tym allegrowiczem. Kolega jest godny zaufania. Pracuje w wysokich parametrach obsługi klienta.Polecam.
1580 3-04-2012 Ewa, Ocena: Zadowolona jestem z artykułu i dostawy.
Moja ocena - 5.
1579 1-04-2012 Elżbieta, Ocena: 5 Witam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu kiełkownicy do nasion oraz nasion. Szybka wysyłka, dobrej jakości produkty sprawiają , że z przyjemnością bedę korzystała nadal z Państwa usług. Serdecznie polecę Państwa innym. Pozdrawiam.
1578 1-04-2012 Gabriela, Ocena: 5 W skali od jeden do pięć to sklep na szóstkę. Błyskawiczna obsługa i pełen profesjonalizm. Gorąco wszystkim polecam.
1577 29-03-2012 Stefania, Ocena: 5 Dziękuję, jestem bardzo zadowolona.
1576 28-03-2012 Franciszek, Ocena: Transakcja na medal. Kontakt bardzo dobry.
1575 28-03-2012 Bożena, Ocena: 5 Zdecydowanie POLECAM ten sklep: rewelacyjna i szybka obsługa, informacja o zamówieniu na każdym etapie realizacji, szybka i wyczerpująca odpowiedź na dodatkowe pytania. Komunikatywność na bardzo wysokim poziomie. Możliwość odbioru osobistego. Wzór idealnego sprzedawcy!!!
1574 27-03-2012 "PrzemysĹaw", Ocena: 5 Bardzo dobry kontakt ze sklepem, informacja o statusie zamówienia na mocno profesjonalnym poziomie, szybka wysyłka, asortyment bardzo dobry. Za całość zdecydowanie 5
1573 27-03-2012 Rafal, Ocena: 5 Info o stanie przesyłki - SMS - oc: 5
Szybkość wysyłki - oc: 5
Zgodność zamówienia - oc: 5
Sprzedawca GODNY ZAUFANIA
Polecam :)
1572 26-03-2012 Katarzyna, Ocena: 5 Bardzo udane zakupy!Towar b.dobrze zapakowany otrzymałam zgodnie z zamówieniem i do tego szybko Polecam.
1571 25-03-2012 Urszula, Ocena: 5 Dziękuje bardzo i polecam .Obsługa bardzo fachowa.Towar otrzymałam w czasie 48 godz.od zrobienia przelewu:)
1570 19-03-2012 Ryszard, Ocena: 5 Transakcja szybka i rzetelna. Polecam
1569 19-03-2012 BoĹźena, Ocena: 5 Miła profesjonalna obsługa, szybka dostawa - towar zgodny z opisem!!
1568 19-03-2012 Ewa, Ocena: 5 "Chciałam podziękować za przekazanie szybko zamówionego towaru, z którego jestem zadowolona- a są to bańki lekarskie. na pewno jeszcze skorzystam ze sklepu ""Sekrety Zdrowia"". Duży profesjonalizm` i dobre porady ze strony osób obsługujących sklep.
Serdecznie pozdrawiam"
1567 16-03-2012 Małgorzata, Ocena: 5 Duży wybór asortymentu,dobry kontakt,fajne ceny oraz szybka przesyłka.Polecam jak najbardziej:)
1566 15-03-2012 Wojciech, Ocena: Jestem bardzo zadowolony, kolejna udana transakcja. Polecam!
1565 14-03-2012 Róża, Ocena: 5 Bardzo jestem zadowolna z zakupu, towar właściwy, szybka dostawa.Polecam sklep.
1564 14-03-2012 Kamila, Ocena: 5 JESTEM ZADOWOLONA Z ZAKUPU PRZESYŁKA EXPRESOWA GORĄCO POLECAM:)
1563 14-03-2012 Magdalena, Ocena: 5 Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, wysyłka ekspresowa!Bardzo polecam sprzedającego!
1562 13-03-2012 Maja Ewa, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolona z zakupu,kiełkownica została wysłana bardzo szybko a o całym procesie wysyłkowym byłam informowana na bieżąco.Polecam!
1561 12-03-2012 Katarzyna, Ocena: 5 Pełne zadowolenie z przeprowadzonej transakcji. Szybko, miło. Towar zgodny z moimi oczekiwaniami.
1560 12-03-2012 Jacek, Ocena: 5 fajny sklep. towar doszedl szybko
1559 7-03-2012 Adam, Ocena: 4 Tranzakcja przebiegła pomyślnie , szybka wysyłka -polecam !
1558 7-03-2012 Waldemar, Ocena: 5 Dziękuję. Życzę wesołej nauki handlowania.
Ja też się uczę.
1557 5-03-2012 MaĹ‚gorzata, Ocena: 5 Bardzo dobra jakość produktów. Ekspresowa wysyłka:).
1556 5-03-2012 Andrzej, Ocena: 5 Bez zarzutu,uprzejmie szybko.Polecam
1555 5-03-2012 Mateusz, Ocena: 5 wzorowo.szybko i sprawnie
1554 1-03-2012 Agnieszka Bodzon, Ocena: 5 Witam,
Szybko sprawnie i dobrej jakości
1553 1-03-2012 Wanda, Ocena: 5 Bardzo dobra, przyjazna, profesjonalna obsługa. Na pewno będę korzystać z usług sklepu.
1552 1-03-2012 Piotr, Ocena: 5 Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja (łącznie z informacjami o każdym etapie zamówienia pocztą internetowa i SMS). Przesyłka szybka i dobrze zapakowana. Dziękuję bardzo
Piotr Jamski
1551 28-02-2012 Krystyna, Ocena: 5 "Jestem bardzo zadowolona, Polecam goraco ;)"
1550 27-02-2012 JĂłzef, Ocena: Z transakcji jestem zadowolony, ale nie jestem zadowolony z powodu zablokowania mojego konta ALLEGRO Józef
1549 23-02-2012 Adrian, Ocena: 5 właśnie wykiełkowały mi kiełki. pyszne!!! super produkty i świetna obsługa :) POLECAM!!!
1548 22-02-2012 Agnieszka, Ocena: 5 Towar zgodny z opisem, szybka obsługa. Kiełki już wyrosły :)
Pozdrawiam
1547 21-02-2012 Alina, Ocena: 5 dobrze zapakowane i bezpiecznie dotarło
1546 20-02-2012 Anna, Ocena: 5 bardzo pomyślna transakcja, polecam sprzedawcę i jego towary
1545 20-02-2012 Renata, Ocena: 5 "Miły kontakt. Błyskawiczna wysyłka. Pełny profesjonalizm. Zakupy w ""Sekrety Zdrowia"" to sama przyjemność"". "
1544 20-02-2012 elunia3001, Ocena: 5 Bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi , bardzo szybka wysyłka, z pewnością skorzystam w przyszłości z Waszych usług.
1543 17-02-2012 Gabriela, Ocena: 5 Wszystko super
1542 17-02-2012 Agnieszka, Ocena: 5 szybko i sprawnie. Produkt dokładnie taki jaki miał być. Jestem bardzo zadowolona i bardzo polecam!
1541 15-02-2012 Ĺukasz, Ocena: 5 super serwis, przesylke otrzymalem przed uplywem 24h od zlozenia zamowienia. polecam!
1540 13-02-2012 Agnieszka, Ocena: 5 wszystko przebiegło sprawnie i szybko.dziekuje
1539 13-02-2012 Agnieszka, Ocena: 5 wszystko przebiegło sprawnie i szybko.dziekuje
1538 12-02-2012 Marcin, Ocena: 5 JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z ZAKUPIONYCH PRODUKTÓW. 100% SATYSFAKCJI. POLECAM.
1537 11-02-2012 Anita, Ocena: 5 Firma przez duże F. Duża fachowość, terminowość i jakość towaru bez zastrzeżeń. Polecam!!!
1536 9-02-2012 Ireneusz, Ocena: 5 Gorąco polecam wszystkim, bardzo rzetelna i solidna firma i błyskawiczna wysyłka. Brawo.
1535 8-02-2012 piterjan1, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolony z zakupu balsamu końskiego , jak do tej pory żadna maść nie poskutkowała na ból kręgosłupa .
1534 8-02-2012 Bożena, Ocena: 5 Dziękuję bardzo za szybki i profesjonalny przebieg transakcji. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Serdecznie polecam sprzedawcę :)
1533 8-02-2012 Mariusz, Ocena: 5 super kontakt i podejscie do klienta, ekspresowa przesylka i towar zgodny z opisem! rewelacja!
1532 7-02-2012 MaĹ‚gorzata, Ocena: 5 Transakcja bardzo udana. Przesyłka bardzo szybka, zgodna z zamówieniem. Kiełkownica bardzo fajna, kiełki pyszne. Polecam!!!
1531 6-02-2012 Ewa, Ocena: 5 Idealne podejście do klienta. Informacja o zamówieniu z każdego etapu realizacji, szybka i wyczerpująca odpowiedź na dodatkowe pytania. Bardzo zależało mi na szybkiej przesyłce, ta prośba również została spełniona. Komunikatywność na bardzo wysokim poziomie. Wzór idealnego sprzedawcy. Najserdeczniej POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!
1530 5-02-2012 Barbara, Ocena: 5 szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń. Dostawa e-przesyłką sprawna. Polecam B.
1529 3-02-2012 Dorota, Ocena: 5 jestem bardzo zadowolona transakcja ze sklepem przebiegla pomyślnie
1528 1-02-2012 Magdalena, Ocena: 5 Szybko i profesjonalnie :)
1527 1-02-2012 Wioleta, Ocena: 5 Transakcja bez zarzutów. POLECAM !
1526 29-01-2012 Tadeusz, Ocena: 5 "Oceniam na 5 ponieważ takich sprzedających powinniśmy naśladować i powinno ich być mnóstwo w naszej ""cyber przestrzeni !!!"""
1525 28-01-2012 Anna, Ocena: 5 transakcja sfinalizowana pomyślnie
1524 25-01-2012 Robert, Ocena: 5 w pełni profesjonalna firma-polecam
1523 25-01-2012 Marcin, Ocena: "Witam!
polecam stronę a jeszcze bardziej zakupy, które dostarczone są bardzo szybko i sprawnie. Nasiona już w kiełkowniku, bursztynem pachnie mieszkanie. ;-)"
1522 25-01-2012 Milena, Ocena: 5 Serdecznie dziękuję za współpracę.Jestem bardzo zadowolona z zakupów u Państwa. Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta oraz bardzo dobry kontakt to główne zalety Państwa działalnoście. Dziekuję i na pewno skorzystam w przyszłosci.
1521 24-01-2012 Kama, Ocena: 5 Wzorowo zorganizowany sklep. Sprawny i niezawodny. Dziękuję.
1520 24-01-2012 Wojciech, Ocena: 5 jestem zadowolony z zakupów Dziękuje !!!
1519 24-01-2012 Gerard, Ocena: 5 Jestem bardzo zaowolony z towaru , :D
Pozdrawiam
1518 24-01-2012 Anna, Ocena: 5 POLECAM!!!
1517 23-01-2012 Arkadiusz, Ocena: 5 super sprzedawca, bardzo miły kontakt, szybka przesyłka i towar najwyższej jakości, pozdrawiam
1516 23-01-2012 Barbara, Ocena: ocena 5 Błyskawiczna transakcja, super sprzedawca, wszystko w najlepszym porządku. Gorąco polecam.
1515 23-01-2012 Ĺukasz, Ocena: 5 szybko i sprawnie, POLECAM!
1514 23-01-2012 Agnieszka Kaniowska, Ocena: 5 POLECAM WSZYSTKIM TEN SKLEP
ZAKUP BARDZO UDANY
DZIĘKI
1513 19-01-2012 Halina, Ocena: 5 Bardzo przyjemny sklep,duży asortyment,ceny przystępne, szybka realizacja zamówienia. Jednym słowem super sklep. Polecam
1512 18-01-2012 Agata, Ocena: 5 Zakupy w Sekretach Zdrowia to bardzo duża przyjemność.Wysyłka jest bardzo szybka a Sprzedawca codziennie informuje o statusie zamówienia.Polecam!
1511 17-01-2012 Aleksandra, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolona z zakupu! Wszystko zgodnie z zamówieniem, przesyłka bardzo szybka! Będę tu na pewno zaglądać częściej i uzupełniać zapasy nasion (są bardzo dobrej jakości-szybko kiełkują!) Polecam wszystkim!!!
1510 16-01-2012 Beata, Ocena: 5 Szybka realizacja, świetny kontakt, towar dobrze zapakowany i bez zarzutu. Polecam wszystkim :)
1509 16-01-2012 Tadeusz, Ocena: 5 Witam,jak już wspominałem w wystawionym komentarzu jestem zadowolony z tranzakcji,była bardzo szybka i w temacie a towar zgodny z opisem
1508 10-01-2012 Bartosz, Ocena: 5 JESTEM ZADOWOLONY Z ZAKUPU. PRZESYŁKA DOTARŁA BARDZO SZYBKO. DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM.
1507 10-01-2012 Bartosz, Ocena: 5 JESTEM ZADOWOLONY Z ZAKUPU. PRZESYŁKA DOTARŁA BARDZO SZYBKO. DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM.
1506 9-01-2012 Rafał, Ocena: 5 "Przesyłka dotarła błyskawicznie i w całości. Etui gratis ;)
Co do okularów to fantastyczna sprawa i genialna prostota zarazem - idealnie spełniają swoją funkcję! O wiele ostrzej widać a zarazem czuć stopniową poprawę. Zdecydowanie polecam i okulary, i sklep! :)"
1505 9-01-2012 Dorota, Ocena: 5 Jestem bardzo zadowolona z zakupów - błyskawiczna przesyłka, świetny produkt (kiełkownica) Pozdrawiam serdecznie i POLECAM :)))
1504 5-01-2012 Paweł, Ocena: 5 Dziękuję i polecam! Świetny kontakt, towar świetnej jakości, polecam!
1503 4-01-2012 ElĹźbieta, Ocena: 5 Jestem zadowolona z obsługi jak i z towaru i dostawy.
1502 31-12-2011 Dorota, Ocena: 5 Produkty, jak i sama transakcja na wysokim poziomie. Polecam :)
1501 28-12-2011 Kamila, Ocena: 5 Jestem w pełni zadowolona zarówno ze sprawnej realizacji zamówienia jak i samego produktu.

Zaloguj się

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sklep jest w trybie podglądu
Copyright © 2016 www.nazwa.pl Sklepicom - sklepy internetowe